Update NL 23-03-2022

Zojuist is de update van 23-03-2022 afgerond.

Verbeteringen

Nº Pay: ABN Amro live

Nº Pay ondersteunt nu ook ABN Amro. In dit kennisbankartikel wordt uitgelegd hoe je dat kunt activeren in je Nmbrs-omgeving.

Nº Pay: huidige periode standaard

Nº Pay selecteert nu de huidige periode als standaardperiode, in plaats van de eerste periode. Dit maakt de functionaliteit gebruiksvriendelijker.

Authenticatie (apparaat-ID): vertrouwde apparaten verwijderen

Als vervolg op de nieuwe apparaat-ID-functionaliteit waarmee gebruikers vertrouwde apparaten aan Nmbrs kunnen toevoegen, is het nu mogelijk om een lijst van deze apparaten te zien en deze te verwijderen.
De vertrouwde apparaten zijn beschikbaar op de gebruikersprofielpagina.

Waarschuwing meerdere tabbladen met Nmbrs open

Meerdere tabbladen tegelijkertijd met Nmbrs geopend wordt niet ondersteund door Nmbrs. Dit kan namelijk leiden tot dataschade, zoals het toewijzen van gegevens aan de verkeerde medewerkers of bedrijven. Om dat duidelijker te maken laten we nu een waarschuwing zien, waarin staat dat als je echt 2 vensters nodig hebt, je in plaats daarvan 2 verschillende browsers kunt gebruiken. Die optie laat nog steeds 2 vensters toe, terwijl de gegevens toch correct worden bewaard.

Opgeloste bug

API: SVW_UPDATE stond (nog steeds) ten onrechte aanpassen volgnr. IKV toe

Na de vorige update kon je het volgnr. IKV nog steeds in niet-toegestane periodes aanpassen, indien de medewerker geen BSN had. Nu kan dat alleen nog in de juiste periodes.

Opmerkingen