Update NL 25-05-2022

Zojuist is de update van 25-05-2022 afgerond.

Verbeteringen

Mobiele app: ondertekende documenten beschikbaar

De interface van de mobiele app is de afgelopen updates flink verbeterd, maar we vergeten natuurlijk niet om daarnaast ook functionele verbeteringen door te voeren: sinds deze update tonen we ook ondertekende documenten in de Documenten-functionaliteit.

REST API: nieuwe en verbeterde calls

De volgende nieuwe calls zijn nu beschikbaar:

  • Create Employee Contract
  • Create Employee Schedule
  • Get Employments History
  • Get Bank accounts History

En de call 'Get Employee' is verbeterd: je kunt nu ook afdeling, functie, manager en adres van de medewerker ophalen.

Nmbrs Pay: diverse verbeteringen

Betaalbestand pas beschikbaar indien run zichtbaar is voor documentviewer
N.a.v. terugkoppeling van onze gebruikers hebben we de logica voor de Nmbrs Pay-functionaliteit verbeterd. Voorheen was het betaalbestand direct beschikbaar nadat de run was voltooid. We hebben dit gedrag aangepast, zodat het betaalbestand nu pas zichtbaar is nadat de salarisdocumenten beschikbaar zijn gemaakt voor de documentviewer. Deze logica geldt alleen voor gebruikers o.b.v. scenario 1 en 2 templates.

Waarschuwingsicoon bij verwijderen salarisrun of loonaangifte (Nmbrs Pay-gebruiker)
Als een run wordt verwijderd en de salarisbetaling of loonaangifte is al verzonden of gemarkeerd als verzonden, dan tonen we dit nu met icoontjes en waarschuwingsberichten in dashlet 'Salaris- en Loonaangiftebetalingen' van de klant die Nmbrs Pay gebruikt.

Waarschuwingsbericht bij verwijderen salarisrun en/of loonaangifte (accountant-gebruiker)
Als een accountant-gebruiker de salarisrun of loonaangifte van een Nmbrs Pay-klant wil verwijderen, dan ontvangt de accountant een waarschuwingsbericht met de melding dat de betaalbestanden al naar de bank zijn verzonden. Deze logica geldt zowel voor het salaris- als voor het loonaangifte-betaalbestand.

Beschikbaarheid iDEAL-optie afhankelijk van gebruik Nmbrs Pay
Er was geen koppeling tussen de Nmbrs Pay-functionaliteit en het dashlet Loonaangifte. We hebben die twee nu wel gekoppeld, wat resulteert in een efficiënter en overzichtelijker gebruik van de twee functionaliteiten. Klanten die gebruikmaken van Nmbrs Pay volgen automatisch de Nmbrs Pay-logica voor de betaling van de loonaangifte en zien de iDEAL-optie niet. Voor wie geen gebruik maakt van Nmbrs Pay is de iDEAL-optie daarentegen wel beschikbaar.

'Leesrechten' voor Accountant-gebruikers (vanaf aanstaande vrijdag)
We kregen veel verzoeken van accountant-gebruikers om Nmbrs Pay-gebruikers zichtbaar te maken in hun omgeving. Het dashlet 'Salaris- en Loonaangiftebetalingen' is vanaf vrijdag zichtbaar voor accountant-gebruikers met Nmbrs Pay-klanten.

Opgeloste bug

HR Workflow: foutmeldingen in overzichten

Het HR Workflowoverzicht op debiteur- en medewerkersniveau vertoonde in specifieke gevallen foutmeldingen. Dit is nu opgelost.

Opmerkingen