Update NL 22-06-2022

Zojuist is de update van 22-06-2022 afgerond.

Verbeteringen

Burgerlijke staat op formulier Eerste werkdag

Werknemers kunnen vanaf nu hun burgerlijke staat vermelden op het formulier Eerste werkdag.

Uitbetaling reservering na einde dienstverband

We hebben een derde optie toegevoegd voor het uitbetalen van een reservering indien een medewerker uit dienst gaat: 'na periode uit dienst'. Met deze nieuwe optie kun je de reservering automatisch uitbetalen in de periode na de uitdienstperiode. Je kunt deze optie op bedrijfsniveau instellen bij de reservering. Ook kun je deze optie kiezen bij de uitdienstwizard.
Hiermee wordt deze wens op onze Community ingewilligd.

Opmerking bij runaanvraag zichtbaar voor accountant

Opmerkingen van werkgevers bij een runaanvraag gingen vaak verloren, omdat deze niet werden opgenomen in de e-mail naar de accountant. We hebben de opmerking nu als een token ontwikkeld voor het e-mailsjabloon voor de runaanvraag. Het token dat je hiervoor kunt gebruiken is $$$runRequestMessage$$$.
We willen onze klanten graag bedanken voor het aangeven van deze productverbetering via onderstaande verzoeken op onze Community. Weet je ook iets wat verbeterd kan worden? Laat het ons weten via de Nmbrs Community!