Update NL 19-10-2022

Zojuist is de update van 19-10-2022 afgerond.

Verbeteringen

Rollen & verantwoordelijkheden dashlet

We hebben drie rollen toegevoegd aan het Rollen & verantwoordelijkheden dashlet. Deze toevoeging is onderdeel van een project voor de workflow, dat op korte termijn live zal gaan. Het zal dan mogelijk worden om workflow taken toe te kennen aan een specifieke gebruiker. De uitleg van de rollen zal ook worden toegevoegd in een van onze volgende updates.

De nieuwe rollen:
1. Accountant: Als je de payroll activiteiten beheert voor jouw klanten, is dit de rol voor jou!
2. Payroll Manager 2: Sommige bedrijven hebben meer dan één payroll manager. Daarom hebben we een extra payroll manager rol gecreëerd om payroll processen te beheren. Als je één payroll manager hebt hoeft deze niet te worden ingevuld.
3. Financial Manager: Is boekhouden helemaal jouw ding en ben je verantwoordelijk voor het gehele financiële proces van jouw organisatie? Dan is deze rol voor jou gemaakt.

Zoeken op BSN

He is vanaf nu mogelijk om in de medewerkerslijst te zoeken op BSN. Hiermee is deze Community-wens in vervulling gegaan.

 

Opgeloste bugs

Automatische workflow acties in voorgaande periodes/jaren

In sommige zeer specifieke situaties zijn er runs en loonaangiften gecreëerd in vorige periodes door automatische workflow acties. Dit probleem is opgelost.

Betaald ouderschapsverlof: pensioenleeftijd werknemer

Als een medewerker aan het eind van een (export) periode ouder is dan de pensioenleeftijd of deze bereikt, dan dient een reeks velden in de loonaangifte de waarde 0 te krijgen. Dit werkte al naar behoren voor de 'normale' medewerker, maar nu ook voor de inkomstenverhouding die wordt gecreëerd wanneer een medewerker betaald ouderschapsverlof opneemt.

 

Opmerkingen