Nmbrs Knowledge Assistant

Wat is het?

De Knowledge Assistant is een AI-assistent die teksten kan analyseren, samenvatten en direct antwoord kan geven op gestelde vragen. De Knowledge Assistant is getraind op het Handboek Loonheffingen, en kan aan al jouw klanten beschikbaar worden gesteld, gewoon in de Nmbrs-omgeving. De Knowledge Assistant is na aanschaf direct beschikbaar voor de gebruikertypes Accountant, Klant en Bedrijfslogin. Voor meer inhoudelijke informatie kan je hier terecht.

Hoe werkt het in Nmbrs?

De nieuwe Assistent kan worden uitgeprobeerd in de marketplace. Kies voor het icoontje aan de linkerzijde van je scherm voor de marketplace:

Marketplace_animation

Daar kan je vervolgens kiezen voor de Nmbrs Knowledge Assistant. Hier is de gratis test versie te vinden:

De Nmbrs Knowledge Assistant die je opent met deze knop is alleen beschikbaar voor het type Accountant Login en is in de Nmbrs Branding.

De marketplace is ook de plek waar je Nmbrs Knowledge Assistant kan activeren. Via of de knop 'koop nu' of de knop 'activeer' kan het geactiveerd worden. 

Let op: Na het activeren zal de Nmbrs Knowledge Assistant direct beschikbaar worden voor de gebruikertypes Accountant, Klant en Bedrijfslogin in jouw omgeving. De Knowledge Assistant die beschikbaar wordt voor jou en jouw klanten zal volledig in jouw huisstijl zijn. Hiervoor nemen wij de kleuren en de logo's die actief zijn in jouw omgeving. Hierin is niet af te wijken. Om het makkelijk te maken komt jouw Knowledge Assistant in de header van jullie omgeving beschikbaar voor de gebruikertypes Accountant, Klant en Bedrijfslogins.

Met een simpele druk op het icoontje opent een nieuw tabblad met de Nmbrs Knowledge Assistant, volledig aangepast naar jouw huisstijl.

De Nmbrs Knowledge Assistent zonder branding(in de gratis versie):

image (3).png

Voorbeeld van de Knowledge assistant met branding(na activeren):

image (4).png

Privacy en Veiligheid

De ontwikkelingen op het gebied van AI gaan in een razend tempo. Hoewel het zaak is om niet de trein te missen, staat de bescherming van de gegevens van onze klanten altijd voorop. Dit is ook de reden waarom wij niet de API’s van OpenAI gebruiken, maar via Microsoft Azure deze technologie gebruiken. Zo blijft deze Nmbrs Knowledge Assistant, en alles wat eraan gevraagd wordt binnen de invloedssfeer van Nmbrs en hebben wij onder controle waar de gegevens worden verwerkt, in dit geval binnen Europa. 

Op het gebied van de gegevens die mee worden gestuurd, gaat dit alleen om de content van de vraag die gesteld wordt. Geen andere gegevens worden meegestuurd. Als jij, of een klant, naar de Nmbrs Knowledge Assistant navigeert, is het enige wat we controleren of je bent ingelogd, en of de omgeving van waaruit je navigeert, deze add-on heeft gekocht. Dit gebeurt aan de hand van geanonimiseerde tokens. Mocht je hier meer over willen weten, stuur dan een berichtje naar compliance@nmbrs.com.

Feedback

Wij willen deze functionaliteit heel graag verbeteren. Mocht je feedback hebben, horen wij het graag: Feedback geven

Uiteraard kan je ook een ticket indienen als je vragen hebt over de tool.

 

FAQ

Kan ik dit ook eerst testen?

Natuurlijk kan je de Nmbrs Knowledge Assistant eerst even uitproberen. Ga naar de Marketplace, en klik op de blauwe knop ‘Test Nmbrs Knowledge Assistant’. Daar kun je zoveel vragen stellen als je wilt.

Welke bronnen kent de Knowledge Assistant?

De Knowledge Assistant kent op dit moment het Handboek Loonheffingen. We zijn druk bezig met experimenteren om andere bronnen van informatie te voeren. Mocht je nog een specifieke bron willen zien, laat het ons weten op de community.

Wordt de informatie gebruikt om een model verder te trainen?

Nee. Alle vragen, en de gegevens die mogelijk in die vragen staan, blijven bij ons. Alles omtrent de Nmbrs Knowledge Assistant staat in dezelfde resource-groepen als de rest van Nmbrs, en niks daarvan wordt gebruikt door OpenAI, Microsoft of andere partijen. 

Hoe werkt dit eigenlijk?

Bij Nmbrs proberen we altijd op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën. Om de Nmbrs Knowledge Assistant mogelijk te maken, gebruiken we een combinatie van nieuwe technieken, namelijk Embedding en Generative Pre-trained Transformer.

Embedding betekent het proces waarbij woorden, zinnen of objecten worden omgezet in numerieke vectoren, waardoor ze begrijpelijk worden voor machine learning-algoritmen, hierdoor zijn de modellen beter in staat om semantische relaties en patronen te begrijpen en te leren.

Een Generative Pre-trained Transformer is een machine learning-model dat is getraind op een grote hoeveelheid tekstgegevens, waardoor het in staat is om coherente en contextueel passende tekst te genereren als antwoord op gegeven input.

Als een vraag is gesteld door een gebruiker, dan zal de ‘Generative Pre-trained Transformer (GPT) deze input gebruiken om een antwoord te genereren. Door middel van ‘Embedding’ zorgen we dat de Nmbrs Knowledge Assistant alleen antwoordt op basis van het Handboek Loonheffingen.

Opmerkingen