Technische ondersteuning

Dit artikel geeft informatie over de systeemvereisten voor gebruik van Nmbrs, de performance van Nmbrs en het oplossen van performance-gerelateerde problemen.

Systeemvereisten

Dit artikel beschrijft aan welke eisen je systeem minimaal dient te voldoen voor een juiste werking van Nmbrs. In sommige gevallen dien je wellicht te overleggen met de beheerder van je administratie of met de systeembeheerder van je organisatie.
Omdat Nmbrs uitsluitend te gebruiken is via een webbrowser is het afhankelijk van de typische kenmerken van die browser. Het kan dus zijn dat het systeem niet altijd zo werkt als je gewend bent van andere (Windows-)applicaties.