Integraties / koppelingen

Nmbrs® heeft momenteel al vele integraties met pakketten voor bijvoorbeeld boekhouding, planning, support, recruitment en accountancy. Een integratie werkt als een koppeling tussen Nmbrs en een ander systeem voor het uitwisselen van gegevens. Dit gebeurt middels de API.  Hieronder een overzicht van de huidige integraties met Nmbrs.

Boekhouden

Planning

HRM

Support

Portal

Verzuim

Voor het creëren van de XML berichten gebruiken we XML standaard versie 1 van 1 mei 2006.

Dashboards

Declaraties

ERP/BI

Single Sign-On services

Zelf een integratie realiseren

Het is mogelijk om met behulp van de beschikbare Nmbrs® API zelf een koppeling te realiseren. Alle documentatie hierover is te vinden op onze kennisbank:

Een integratie laten ontwikkelen

Je kunt ook op basis van onze API een koppeling laten ontwikkelen. Deze externe partijen kunnen je daarbij van dienst zijn: