Gebruiker login aanmaken (Business)

Wanneer je een login account wilt aanmaken voor een gebruiker in je organisatie die toegang dient te krijgen tot de administratie kun je dit doen via het tabblad Instellingen.

Tabblad Instellingen

1. Ga naar tabblad Instellingen.
  2. Klik op Klant login onder Gebruikersaccounts.

Nieuwe account toevoegen

Klik op "Nieuwe account" om een nieuwe gebruikersaccount toe te voegen.

Template user

Vul hier de gegevens van de gebruiker in.
Zie dit artikel voor meer informatie over de verschillende Template users.

Filter

Klik op het filter om een filter op bedrijven toe te voegen (standaard heeft een nieuwe Klant login toegang tot alle bedrijven).

Selecteer bedrijven

Selecteer de bedrijven en klik op Opslaan.

Activeren

Tot slot activeer je de gebruiker door via het brieficoontje een e-mail te sturen.