Factuur details

Om factuurdetails in te kunnen zien, dient het betreffende account eigenaar te zijn van de omgeving.

Mijn Account

1. Klik op het pijltje naast het icoontje rechtsboven.

2. Klik vervolgens op "Mijn Account"

Facturatie overzicht

1. Klik op "Mijn facturatie overzicht"

Facturatie overzicht

Per factuur is er een "regel":

1. Het jaar waar de factuur betrekking op heeft. Via de dropdown is het mogelijk eerdere jaren te bekijken.
  2. De periode waar de factuur betrekking op heeft.
  3. Het totaal bedrag van de factuur.
  4. Om de details van de factuur te zien, kan je klikken op het vergrootglas.

Factuur details

1. Hier wordt het totaal bedrag van deze factuur vermeldt
  2. Het totaal bedrag van alle facturen van het betreffende jaar.
  3. Het is mogelijk om de totalen en prijs per product exporteren / downloaden naar Excel
  4. Via de knop ""terug" kom je weer bij het facturatie overzicht.

Facturatie producten details

1. Door binnen het rood gemarkeerde vlak te klikken, kan je de details / aantallen zien van de producten.