Jaarwerk zichtbaar maken voor medewerkerlogin en documentviewer

Nadat de laatste run van het jaar is verwerkt, kan het jaarwerk voor de medewerkerlogin en de documentviewer zichtbaar worden gemaakt.

Zodra de laatste run is verwerkt, wordt er bij de loonopdrachten onder de laatste run een regel aangemaakt voor het jaarwerk.

Net als bij het zichtbaar maken van een loonstrook, kan door het hokje achter de medewerkerlogin of de documentviewer aan te vinken, het jaarwerk zichtbaar worden gemaakt. Tegelijk wordt er ook een email verstuurd naar de betreffende personen om ze te informeren dat het jaarwerk beschikbaar is.

mceclip0.png

 

Jaarwerk Wizard

Het is mogelijk om voor meerdere bedrijven tegelijk het jaarwerk zichtbaar te maken door gebruik te maken van de wizard. Deze wizard is toegankelijk vanuit het Startscherm in het menu Acties.

mceclip1.png

Stap 1 Selecteer Tags en/of debiteurs

mceclip2.png

1. Je kan hier tags selecteren (deze dienen al aangemaakt te zijn).

2. Je kan hier op debiteur selecteren, dan kan je tegelijk voor alle bedrijven onder één debiteur het jaarwerk zichtbaar maken.

Het is natuurlijk ook mogelijk om het jaarwerk voor alle bedrijven in één keer zichtbaar te maken door Alle te selecteren.

3. Als laatste kan je de actie selecteren die je wilt uitvoeren: Zichtbaar maken voor medewerkerlogin of documentviewer.

4. Klik op "bedrijven tonen".

 

Stap 2 Selecteer bedrijven

 

mceclip3.png

Selecteer de bedrijven en klik op volgende

Stap 3 Maak zichtbaar

mceclip4.png

Je krijgt een overzicht van de bedrijven die zijn geselecteerd. Klik op "maak zichtbaar".

Het jaarwerk is nu zichtbaar gemaakt voor de geselecteerd bedrijven.

 

Opmerkingen