Hoe koppel ik mijn ESS app aan een andere omgeving?

Het kan zijn dat je momenteel twee medewerker logins binnen Nmbrs hebt.

Momenteel ondersteunen wij nog niet de mogelijkheid om van profiel te wisselen binnen de app, er is echter wel een manier om evengoed gebruik te maken van een andere/tweede medewerker login in de app.

Klik rechtsboven op het menu en klik vervolgens op Instellingen.

Klik vervolgens op Afmelden. Je krijgt vervolgens de vraag of je zeker weet dat je wil uitloggen. Kies voor 'Ja'.

Vervolgens kun je opnieuw inloggen met de gegevens van je andere Nmbrs login.

Voor meer informatie over het inloggen van de Nmbrs app, zie hoe log ik in in de app.

Let op: wanneer je twee medewerkerlogins hebt met dezelfde mailadres binnen een Nmbs omgeving, log je altijd in met meest recent geactiveerde login.