Hoe log ik in of uit in de app?

Wanneer je voor het eerst met de Nmbrs app gaat werken dien je je inloggegevens in te voeren. Alleen gebruikers met een medewerkerlogin kunnen de app gebruiken. Taalinstellingen van de app zijn afhankelijk van de taal van de medewerkerlogin.

In dit artikel staat beschreven hoe dit werkt en welke gegevens hiervoor nodig zijn.

Je dient de volgende gegevens in te vullen:

Taal: selecteer de gewenste taal voor het startscherm.
Domein: het domein van je Nmbrs-omgeving.
Email: het e-mailadres van je medewerker login.
Wachtwoord: het wachtwoord van je medewerker login.

Het domein kun je vinden in je Nmbrs-omgeving en is gelijk aan het adres waarmee je via de website inlogt. Let op: dit is zonder www ervoor!

Na het invoeren van bovenstaande gegevens zal de Nmbrs app je vragen om een toegangscode te verzinnen en in te voeren. Na de eerste invoer zul je deze moeten bevestigen door nogmaals dezelfde code in te voeren. Het is niet mogelijk om deze optie uit te zetten.

Nadat je de toegangscode hebt ingesteld kun je gebruik maken van de app en je persoonlijke gegevens inzien.

Uitloggen

Voor uitloggen klik linksboven op het menu, ga naar Instellingen en klik op afmelden.

Twee medewerker logins?

Kijk dan hier voor meer informatie