Export iCal Kalender

Met de Export iCal kunt u uw kalender uit Nmbrs® exporteren naar uw eigen kalender in bijvoorbeeld Outlook of Gmail.

Dit kan op bedrijfsniveau en via de managerlogin.

Kalender

Ga naar het bedrijf waar u een export wilt maken en klik op het tabblad Kalender.

Klik op Export iCal.

Selecteer de export

Selecteer het gegeven waarvan u een export wilt maken. U kunt slechts 1 gegeven per keer exporteren.

Outlook export

Wanner je een export hebt gemaakt van een agenda ga naar het bestand. Klik met de rechtermuisknop op een agenda, selecteer 'Openen met' en kies voor Outlook.

Je kunt ook het bestand slepen naar je agenda.

Bij elke import wordt er een nieuwe agenda in outlook gemaakt. Wanneer je alle agenda's als een geheel wil zien kun je dit eventueel aanpassen in Outlook. Klik op de kalender met de rechtermuisknop en kies voor Overlay.

Gmail export

Om een export voor Gmail te maken:

1. Klik met de rechtermuisknop op het gegeven dat je wil exporteren.

2. Klik op Koppelingslocatie kopiëren (of: Copy link location).

in Gmail

Ga naar je agenda in Gmail.

1. Klik op het driehoekje naast Andere agenda's.

2. Klik op Toevoegen via URL.

Toevoegen via URL

1. Plak de URL in het veld, door te plakken of Ctrl + V in te typen.

2. Kies er eventueel voor om de agenda openbaar toegankelijk te maken.

3. Klik op Agenda toevoegen.