Rapport looncomponenten met veel data

Introductie

In de Visma Nmbrs applicatie is het mogelijk om rapporten te genereren met betrekking tot de looncomponenten. Omdat dit rapport veel data kan bevatten hebben wij voor de volgende rapporten het genereren het downloaden verbeterd: 

Masterniveau accountant 

  • Looncomponenten per periode

Bedrijfsniveau medewerker payroll

  • Looncomponenten per periode 
  • Looncomponenten per run
  • Looncomponenten per run/periode

Rapport genereren

Wanneer je één van bovenstaande rapporten wil genereren voor bedrijven / omgevingen met veel data, zal in het vervolg het rapport niet eerst getoond worden. De grens voor veel data is voor het rapport op bedrijfsniveau honderd medewerkers. Voor het rapport op master accountant niveau is dit duizend medewerkers.mceclip0.png

 

Om deze rapporten te genereren dien je te klikken op het icoontje "Genereer Excel". Er zal dan een zandloper verschijnen, wat betekent dat het rapport gegenereerd wordt. Als je de pagina nog open hebt staan en het rapport is klaar met genereren, dan wordt het automatisch gedownload. Daarnaast kun je, als het genereren klaar is, het rapport naar Excel downloaden.

mceclip2.png

Rapport downloaden

Het downloaden van dit rapport kan, zoals hierboven al beschreven, nadat het rapport is gegenereerd naar Excel. Downloaden naar PDF van deze rapporten met veel data is niet mogelijk.

mceclip1.png

Opmerkingen