Nmbrs koppelen met Microsoft PowerBI

In Nmbrs is geen standaard Microsoft PowerBI koppeling beschikbaar. Op basis van de Nmbrs API is het wel mogelijk om een dergelijke koppeling te leggen.

  1. Nmbrs en PowerBI koppelen op basis van de Nmbrs API
  2. Nmbrs integratiepartners

Nmbrs en PowerBI koppelen op basis van de Nmbrs API

De voorkeuren en wensen voor rapportages in PowerBI kunnen enorm verschillen. Het is mogelijk om op basis van de Visma Nmbrs API een eigen koppeling richting PowerBI te ontwikkelen. Meer informatie over het gebruik en het koppelen op basis van de Visma Nmbrs API is terug te vinden in Nmbrs koppelen via een API token.

Nmbrs integratiepartners

Naast het bouwen van een koppeling tussen Visma Nmbrs en PowerBI is het mogelijk om gebruik te maken van bestaande PowerBI connectors. De koppeling die gebruikt wordt tussen Nmbrs en PowerBI is door verschillende bedrijven ontwikkeld. Integratiepartijen zoals Invantive, PowerBIConnector of KPISolutions zijn door meerdere Visma Nmbrs klanten ingeschakeld voor een koppeling tussen Visma Nmbrs en PowerBI. Wanneer een dergelijke koppeling wordt gebruikt, zijn de rapportages binnen PowerBI vaak vooraf vastgelegd op basis van PowerBI templates. Op basis van een gebruiker i.c.m. een API-token vanuit Visma Nmbrs kunnen de gegevens worden overgezet. Welke API calls in het API User Template actief gemaakt moeten worden, wordt bepaald door de ontwikkelaar van de PowerBI connector.

Opmerkingen