Grondslagen aanpassen of invoeren voor een looncode

Je kunt in Nmbrs® op debiteurniveau grondslagen toevoegen of aanpassen voor een looncode. Dit is nodig wanneer je bijvoorbeeld een grondslag wilt toevoegen voor reservering 3 of 4.

Loonmodel

Ga naar het Loonmodel op debiteurniveau.

Looncodes selecteren

Klik op "Looncodes selecteren" indien de looncodes nog niet in de lijst staan.

Kies de looncodes

Vink de looncodes aan waarvan je de grondslag wilt aanpassen. Klik daarna op Opslaan.

Wijzig grondslag

1. Klik op de looncode.

2. Hier kun je zien in welke grondslagen deze looncode meetelt.

3. Indien deze looncode niet meetelt in de gewenste grondslag: klik op "Wijzig grondslagen".

Kies de grondslag

Selecteer de gewenste grondslag(en) en klik op 'Opslaan'.