Hoe kan ik de salarisoutput bekijken?

De salarisoutput zijn alle documenten die u nodig heeft om maandelijkse uw salarisadministratie te verwerken. Dit zijn bijvoorbeeld de loonstroken, de betaallijst of de journaalposten.

Salaris documenten

1. Ga naar het tabblad Explorer.

2. Ga naar het bedrijf.

3. Ga naar het tabblad Start of Loonopdracht.

4. In het dashlet Salaris documenten ziet u de salarisdocumenten van de laatst verwerkte periode. Klik op een document om deze te openen

5. Wilt u een vorige periode bekijken of staat uw gewenste document niet in deze lijst? Klik dan op meer.

Vorige runs

Klik op de run waarvan u de salarisdocumenten wilt bekijken (1).

Let op: Indien u wel een run ziet, maar geen salarisdocumenten of niet de documenten die u wilt zien, dan zijn de voor u relevante documenten nog niet geselecteerd. Klik hiervoor op Zichtbare documenten wijzigen (2).

Salaris documenten wijzigen

Vink de salarisdocumenten die u wilt zien aan, vink de documenten die u niet wilt zien uit. Klik op Opslaan.

Salarisdocumenten met een te grote dataset

Als de output van het salarisdocument een te grote dataset heeft, dan is het niet mogelijk om het salarisdocument weer te geven. Wel is het mogelijk om het salarisdocument te downloaden. Het kan zo zijn dat het even duurt om dit bestand te genereren, omdat deze taak op de achtergrond draait. Je kunt het salarisdocument dan downloaden door naar het dashlet te gaan en op downloaden te klikken.