Sandbox

Met Sandbox werk je in Nmbrs® zonder gegevens in de echte, live database aan te passen. Sandbox werkt in een andere omgeving. Instellingen en aanpassingen in deze omgeving hebben geen invloed op je administratie in Nmbrs®. Je gebruikt Sandbox wanneer je aanpassingen wilt maken, maar eerst de consequenties van deze aanpassingen veilig wilt uittesten. Wanneer deze Sandbox test de gewenste resultaten geeft, kun je deze zelfde aanpassingen maken in de live omgeving van Nmbrs®.

Elke nacht wordt de Sandbox database overschreven met de live database. De gegevens die je ziet in de Sandbox omgeving zijn dus slechts één dag oud. Dit betekent ook dat wanneer je nieuwe gegevens invoert in de live omgeving, deze aanpassingen pas de volgende dag in Sandbox te zien zijn.

Let op: De Sandbox database wordt dus elke nacht overschreven met gegevens uit de live database. De aanpassingen die in Sandbox worden gemaakt worden dus overschreven en zijn dan niet meer terug te zetten, zowel niet in de live omgeving als in de Sandbox omgeving. De aanpassingen die je wil doorvoeren dien je dus ook in te voeren in de live omgeving.

Sandbox kan geactiveerd worden voor Accountant gebruikers met een Accountant login en voor Business gebruikers met een debiteurlogin. De sandbox is dus niet beschikbaar voor de klantlogin.

Sandbox is een test omgeving en verstuurt geen signalen, loonaangiften, pensioenexports of journaalposten.

Activeer Sandbox

Klik op de naam van de gebruiker om Sandbox te activeren.

 

Sandbox link

Er verschijnt bij de gebruikers rechtsbovenin een link naar Sandbox.
De sandbox zal openen in een nieuw tabblad, om de sandbox te sluiten kun je het tabblad sluiten.

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk