Kostenverdeling: percentages instellen

Bij een medewerker kun je de kostenverdeling toevoegen en aanpassen.

Kostenverdeling percentages toevoegen bij de medewerker

1. Klik om "Kostenplaats wijzigen" om een kostenverdeling aan te maken (of om toe te voegen)
  2. Selecteer de gewenste kostenplaats
  3. Selecteer de gewenste kostendrager
  4. Vul het gewenste percentage in.
  5. Klik op het plus-teken om de kostenverdeling toe te voegen.
  6. Klik op "Opslaan" om de dashlet af te sluiten en de kostenverdeling op te slaan.

In dit voorbeeld zal het ingevulde percentage dat is ingevuld (4) van de default kostenverdeling worden "afgehaald". Het totaal moet immers altijd 100% zijn.