Hoe werkt Support bij Nmbrs®?

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe de support bij Nmbrs® werkt.

De volgende onderdelen worden behandeld:

Indeling kennisbank

Wanneer je naar de kennisbank van Nmbrs gaat zie je bovenaan de opties zoals afgebeeld in onderstaand plaatje. Als je hierop klikt krijg je meer informatie over Nmbrs, of ga je naar de kennisbank, bekende problemen, updates of wensen.

Onderstaand wordt beschreven wat je precies kunt terugvinden onder de volgende opties:

Beginnen met Nmbrs
Dit onderdeel bevat veel belangrijke en nuttige informatie, vooral voor startende klanten. De volgende zaken komen hier aan bod:

- Introductie
- Free trial informatie
- Getting started
- Implementatieprogramma
- Veel gestelde startersvragen

Kennisbank
Via deze optie kun je per categorie kennisbankartikelen vinden. De kennisbank bevat de volgende categorieën:

Nieuwsberichten

Om nieuwsberichten te ontvangen over bijvoorbeeld de nieuwe features, aanpassingen aan salaristabellen, API, etc. kun je je abonneren op deze nieuwsberichten.

Selecteer het gewenste onderwerp:

Alle nieuwsberichten zijn te vinden via: Nieuwsberichten

Je kunt je abonneren op het gewenste onderwerp door (rechtsboven) op "Volgen" te klikken, zoals hieronder aangegeven:

Wil je niet meer geabonneerd zijn ga naar dezelfde sectie en klik op "Ontvolgen", zoals hieronder aangegeven:

Je kunt onderwerpen ook collectief ontvolgen, dit doe je bij 'mijn activieteiten' en dan 'volgend'.

Je ziet hier een overzicht van alles waar je een abonnement op hebt en je kunt hier de gewenste opties ontvolgen.

Bekende problemen

Ervaar je een probleem, kijk dan eerst bij de Bekende problemen of dit probleem reeds bij ons bekend is: dit bespaart je de tijd van het indienen van een ticket. Indien je je abonneert op het probleem (via "Volgen") word je automatisch op de hoogte gehouden.

Wij plaatsen een probleem bij de Bekende problemen als dit speelt bij alle of een groep gebruikers.

Systeem status
Door op deze pagina te klikken zie je de technische status van het systeem.

Zoeken in de kennisbank

De kennisbank is op verschillende manieren te benaderen: direct vanuit je Nmbrs- omgeving door rechtsboven op je e-mailadres te klikken en dan op "help", of via https://support.nmbrs.nl.

Wanneer je in de kennisbank wilt zoeken naar een bepaald artikel kun je gebruikmaken van de zoekbalk. Hier kun je een term ingeven die te maken heeft met je vraag.

Je kunt het beste zoeken met termen die ook in Nmbrs gebruikt worden.
Als je een vraag hebt over een instelling/optie in het Nmbrs-pakket kun je dit vinden onder de term die Nmbrs gebruikt in het pakket.

Wanneer je vanuit "Help" zoekt heeft de pop-up met de kennisbank geen knop om terug te gaan in de pop-up. Je kunt in dat geval teruggaan door op backspace (op je toetsenbord) te drukken. Via het Nmbrs-logo bovenaan het scherm keer je terug naar het beginscherm.

Een vraag stellen

Wanneer je er met behulp van een kennisbankartikel niet uitkomt heeft Nmbrs de mogelijkheid om contact op te nemen met de supportafdeling.

Dit kan op verschillende manieren.

1. Via de support site:

Klik op "Een aanvraag indienen"; er verschijnt dan een scherm waarin je je vraag kunt stellen.

2. Via e-mail:
Als je vragen hebt over je factuur kun je contact opnemen met de afdeling debiteurenbeheer via debiteurenbeheer@nmbrs.nl

Als je vragen hebt over je pakket of trainingen kun je contact opnemen met de afdeling sales via sales@nmbrs.nl

3. Telefonisch:
Nmbrs is telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00, op nummer 085-8889960.

Let op dat wanneer je een vraag stelt, je zoveel mogelijk informatie geeft zodat we je zo goed en snel mogelijk kunnen helpen.
Denk hierbij aan:
- Bij welk bedrijf speelt dit?
- Bij welke medewerker?
- In welke periode of bij welke run?
- Stuur een printscreen mee van bijvoorbeeld een foutmelding.

Als je vragen hebt over je factuur kun je contact opnemen met de afdeling debiteurenbeheer via 020-5849602 en vragen naar debiteurenbeheer.

Als je vragen hebt over je pakket of trainingen kun je contact opnemen met de afdeling sales via 085-8889961.

Let op: ben je een klant van een klant? Neem dan contact op met de accountant door wie de omgeving beheerd wordt. Wij mogen om privacy redenen alleen gegevens verstrekken over omgevingen- en de werking van het product aan onze eigen klanten. De accountant kan dan, mocht deze het antwoord niet weten, contact met ons opnemen.

Reageren op tickets / openstaande tickets inzien

Wanneer je een vraag aan support hebt gesteld door naar support@nmbrs.nl te mailen krijg je automatisch een ontvangstbevestiging.

Let op: alleen gebruikers die in Nmbrs kunnen inloggen kunnen de status van de aanvraag volgen door op het link in het mailbericht te klikken. Gebruikers die niet in Nmbrs voorkomen krijgen een oops pagina als op het link in het mailbericht klikken.

Je kun jouw aanvragen terugvinden op de kennisbank door op je naam rechtsboven te klikken.
Je kunt dan kiezen voor "Mijn activiteiten":

Hier kun je alle ingezonden vragen terugvinden.

Van links naar rechts zie je hier:
- Het ticketnummer van de vraag. Hier kunnen we om vragen als je belt over het ticket, dus graag deze bij de hand houden.
- Het onderwerp van het ticket.
- Wanneer het ticket is aangemaakt.
- Wanneer er voor het laatst activiteit is geweest in dit ticket.
- De status.

De status kan zijn:
- Open, het ticket is aangekomen bij support.
- In afwachting van uw reactie, support heeft een reactie op je ticket gegeven, we wachten op antwoord.
- Opgelost, de vraag is beantwoord.

Wanneer je op het onderwerp van je vraag klikt kun je de mailwisseling inzien:

Wanneer support reageert op je vraag krijg je hier ook altijd een e-mail van en kun je zien wat de reactie van de supportmedewerker is op je vraag.
Op deze mail kun je ook reageren. Het is dus niet nodig om in te loggen op de kennisbank.

Nmbrs® Feature Requests

Heb je suggesties hoe wij onze software kunnen verbeteren? Wij horen het graag via onze Feature Requests pagina.

Rechtsboven in het persoonlijke menu vind je de optie: "Ik heb een idee". Klik op deze link en je wordt automatisch doorgeleid naar de NmbrsⓇ Feature Requests:

Zoals je kan zien is deze pagina in het Engels, de reden hiervan is dat onze Product Owners bepalen of het idee in onze visie past en of we de verbetering gaan realiseren of niet. Er zijn een aantal Product Owners niet Nederlandstalig en deze zouden mogelijk de mogelijke verbetering verkeerd kunnen interpreteren. Ook zijn er functionaliteiten die "Global" zijn, denk aan de interface, gebruikersaccountants, op deze manier kunnen onze internationale klanten ook reageren / stemmen.

Als je een Feature Request wilt toevoegen klik je linksboven op de knop New Post toevoegen. Vul vervolgens de titel en een beschrijving in, wees hierbij zo volledig mogelijk. Kies ten slotte een Topic waaronder de Feature Request valt en klik op Submit.

Naast het indienen en het zoeken van een Feature Request kan je ook stemmen op een Feature Request. Dit kan door bij de Feature Request op "ˆ" te klikken, zoals hieronder aangegeven.

Ons Product team bepaalt of het idee in onze visie past en of we de verbetering gaan realiseren of niet. Zij werken de status van de ideeën bij, zodat er altijd duidelijke en open communicatie plaatsvindt. Na het stemmen en/of plaatsen van ideeën wordt je hier ook via de mail van op de hoogte gehouden.

Klachtenafhandeling

Het kan voorkomen dat je ontevreden bent over de afhandeling van een vraag, persoonlijke benadering, over de mogelijkheden van de software, en er niet uit komt met Support of Sales. Je kunt dan een klacht indienen bij onze directie. De contactgegevens zijn:

E-mail: klacht@nmbrs.nl