Kostenverdeling vast importeren

Let op: Een update/import kan niet ongedaan gemaakt worden! Gebruik de Sandbox om te testen.

Let op: Een update/import vindt alleen plaats in de huidige periode.

Let op: Het importbestand mag geen formules of macro's bevatten, alleen "platte" tekst kan worden geïmporteerd. Om import/update problemen ten gevolge van (onbedoelde) wijzigingen in de opmaak te voorkomen, is de opmaak van de tabbladen beveiligd. Dit betekent dat er niets kan worden gewijzigd aan de kolommenstructuur. Rijen kunnen wel toegevoegd, verwijderd en gesorteerd worden. Indien gewenst, kan de beveiliging van het template - op eigen risico - opgeheven worden. Hier is geen wachtwoord voor nodig. 

Let op: Als je een update uitvoert, dan worden alle gegevens die in het excel staan geupdate, dit houdt in dat we ook de reeds bestaande (goede) gegevens overschrijven. Het verbergen van velden in het excel bestand heeft daar geen invloed op. Als je wilt updaten zul je alleen de gegevens in excel moeten zetten (overhouden) die je daadwerkelijk wil aanpassen. 

Let op: voor een optimale werking adviseren wij maximaal tussen de 500 en 1000 regels per keer te importeren. Grotere bestanden dienen dus opgeknipt te worden. 

Het is mogelijk om via de import/export tool per medewerker de vaste kostenverdeling te importeren.

In het standaard importsheet is het tabblad "KostenverdelingVast" aanwezig. Hierin heeft u per medewerker de mogelijkheid om met ingang van een bepaalde periode de kostenverdeling te importeren. De volgende velden kunt u hierbij vullen:

- percentage

- kostenplaats

- kostendrager (deze zul je eerst handmatig moeten aanmaken) 

- default J/N

Per medewerker kunt u meerdere kostenplaatsen en kostendragers importeren, door middel van het percentage geeft u de onderlinge verdeling aan. 

In het geval van meerdere kostenplaatsen dient u ook te importeren welke kostenplaats de default kostenplaats is. 

Zie hieronder hoe dit er in de importsheet uit ziet:

 

 

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk