Kostenverdeling loon- en urencomponenten importeren

Let op: Een update/import kan niet ongedaan gemaakt worden! Gebruik de Sandbox om te testen.

Let op: Een update/import vindt alleen plaats in de huidige periode.

Let op: Het importbestand mag geen formules of macro's bevatten, alleen "platte" tekst kan worden geïmporteerd. Daarnaast dient de opmaak hetzelfde te blijven (geen aanpassingen in rij 1 en 2).

Let op: Als je een update uitvoert, dan worden alle gegevens die in het excel staan geupdate, dit houdt in dat we ook de reeds bestaande (goede) gegevens overschrijven. Het verbergen van velden in het excel bestand heeft daar geen invloed op. Als je wilt updaten zul je alleen de gegevens in excel moeten zetten (overhouden) die je daadwerkelijk wil aanpassen.

Het is mogelijk om via de import/export tool per medewerker vaste en/of variabele loon- en urencomponenten te importeren voor één of meerdere periodes, met per loon- of urencode een kostenplaats en/of kostendrager.

In het standaard importsheet is het tabblad "KostenverdelingLooncomponenten" aanwezig. Hierin heeft u per medewerker de mogelijkheid om met ingang van een bepaalde periode vaste of variabele loon- of urencomponenten te importeren, met per component een kostenplaats en/of kostendrager gekoppeld. Tevens kunt u per component de eindperiode importeren. De volgende velden kunt u hierbij vullen:

- startperiode

- eindperiode

- code (loon- of urencomponent)

- waarde (component)

- kostenplaats

- kostendrager

Per medewerker kunt u meerdere loon- of urencomponenten importeren, ook in meerdere periodes.

Zie hieronder hoe dit er in de importsheet uit ziet: