Bijhouden van tijdregistratie

Je kunt de tijdregistratie via de app bijhouden als de medewerker template dit toestaat. Voor meer informatie zie Tijdregistratie bijhouden van een medewerker.

Lees hier hoe je in en uit logt in de mobiele applicatie:
Hoe log ik in of uit in de app?

Nadat je hebt ingelogd, klik rechtsboven op het menu en klik vervolgens op Tijdregistratie

Om naar een andere maand te gaan schuif naar links of naar rechts.

Klik op Nieuw tijdregistratie

Vul hier de datum, start- en eindtijd, het project en de status. Klik vervolgens op versturen of rechtsboven op de icoon