Salarisdocumenten op de achtergrond opslaan

Het is mogelijk om de loonstaat, loonstroken en loonstroken werkgever op achtergrond op te slaan. Dit is vooral handig bij grote bedrijven. Hierdoor kun je verder werken en zodra de taken zijn afgerond kun je de documenten vanuit bestandsbeheer in een keer downloaden.

Ga naar de gewenste document. In het voorbeeld hieronder zijn dat de loonstroken. Als je deze opent heb je naast het downloaden ook de optie "Opslaan alle in Bestandsbeheer."

Gebruikers met minimaal rechten lezen voor het bestandsbeheer hebben de mogelijkheid om bestanden in bestandsbeheer op te slaan. Voor meer informatie zie Template aanpassen.

Je krijgt vervolgens onderstaande pop-up te zien, klik op OK.

De documenten worden in bestandsbeheer opgeslagen onder map Salarisdocumenten. Klik op de gewenste documenten met de rechtermuisknop en kies voor Download.