Inloggen met Visma Connect

Dit artikel beschrijft het inloggen met Visma Connect. De volgende onderwerpen worden in dit artikel behandeld:

Inloggen met Visma Connect

Om in te kunnen loggen met deze optie is het van belang om een account te hebben binnen Visma Connect met hetzelfde e-mailadres als je login binnen Visma Nmbrs. Kies voor 'Log in met Visma Connect' op de loginpagina van Visma Nmbrs. Deze knop ziet er als volgt uit:

De knop zal je leiden naar de pagina voor authenticatie met een Visma Connect login. Mocht je nog niet over een account beschikken, kan deze hier ook worden aangemaakt.

Nadat je bent ingelogd met een Visma Connect account wordt de autorisatie uitgevoerd. Vervolgens wordt de pagina met beschikbare Visma Nmbrs profielen getoond en ben je ingelogd!

Troubleshoot

Er is nog geen troubleshoot beschikbaar. We zullen dit aanvullen zodra vaker voorkomende problemen zich voordoen!