Inloggen met Visma Connect

Dit artikel beschrijft het inloggen met Visma Connect. De volgende onderwerpen worden in dit artikel behandeld:

Inloggen met Visma Connect

Om in te kunnen loggen met deze optie is het van belang om een account te hebben binnen Visma Connect met hetzelfde e-mailadres als je login binnen Visma Nmbrs. Kies voor 'Log in met Visma Connect' op de loginpagina van Visma Nmbrs. Deze knop ziet er als volgt uit:

Visma connect login.png

De knop zal je leiden naar de pagina voor authenticatie met een Visma Connect login. Mocht je nog niet over een account beschikken, kan deze hier ook worden aangemaakt.

VismaNmbrs_auth.png

Nadat je bent ingelogd met een Visma Connect account wordt de autorisatie uitgevoerd. Vervolgens wordt de pagina met beschikbare Visma Nmbrs profielen getoond en ben je ingelogd!

Troubleshoot

Op het moment dat Visma Connect werd uitgebracht, zijn alle gebruikers en wachtwoorden veilig overgezet naar onze nieuwe aanbieder. Derhalve zou je direct zonder problemen in moeten kunnen loggen met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord wat je gewend bent. Indien dit niet werkt, dien je je wachtwoord te resetten. Je zult dan een link ontvangen op je e-mailadres waar je de instructies dan verder kunt volgen om je wachtwoord te resetten.

Opmerkingen