Update NL 01-03-2023

Zojuist is de update van 01-03-2023 afgerond.

Verbeteringen

Sandbox-dashlets weer beschikbaar

Dashlets: Verlof, Looncomponenten, Extra Uren/Dagen, Loonheffingen, Reserveringen, Brancheregelingen

Vanwege de interface-wijzigingen en het gebruik van nieuwe technieken waren sommige payroll-dashlets op medewerkersniveau niet beschikbaar op het dashboardoverzicht in de Sandbox-omgeving. We hebben onze Sandbox-omgeving verbeterd, zodat deze dashlets weer zichtbaar zijn en niet langer ‘Updatetijd’ tonen.

Gebruikersinterface dashlets medewerker

We zijn voortdurend bezig om de gebruikersinterface te verbeteren, door deze consistenter te maken en te baseren op de nieuwste technologieën. Deze week hebben we het ontwerp van de overzichtspagina voor de volgende dashlets op medewerkersniveau verbeterd:

  • Auto v/d zaak
  • Reiskostenvergoeding
  • Kostenplaats

Er zijn geen functionele wijzigingen doorgevoerd.

Salaris output checker

N.a.v. feedback van onze gebruikers op de Community hebben we de functionaliteit voor het controleren van de salarisuitvoer verbeterd. Zo hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de loonstroken van de vorige periode weer te geven. Ook hebben we een filter toegevoegd voor medewerkers met en zonder rooster.
Hartelijk dank voor het stemmen!

Opgeloste bug

Looncomponenten niet gekopieerd vanuit default medewerker

Bij het aanmaken van een medewerker o.b.v. een default medewerker met ingestelde looncomponenten werden deze niet naar de nieuwe medewerker gekopieerd. Dit gebeurt nu wel.

Opmerkingen