Update NL 03-05-2023

Zojuist is de update van 03-05-2023 afgerond.

Nieuwe functionaliteit

App-switcher

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de app-switcher! Met slechts één klik kun je naadloos schakelen tussen al onze add-ons. Je vindt de app-switcher in de rechterbovenhoek van het scherm.

Verbeterd

Berekening looncode 8092 alleen voor sectoren 64 en 66

Looncode 8092 (Vervangende premie Whk) wordt alleen nog berekend i.c.m. sectoren 64 en 66 (SVW-tabel op bedrijfsniveau).

[Payroll workflow] Taaktoewijzing

Het is in de instellingen van de payroll workflow mogelijk om een payrolltaak toe te wijzen aan een gebruiker. Dit was ook mogelijk voor de rol van HR-manager. Deze rol heeft echter geen toegang tot de salarisadministratie in Nmbrs. Daarom hebben we de HR-manager verwijderd als een te selecteren optie. 

[HR workflow] Toevoegen standaard taakomschrijving

N.a.v. deze wens in onze Community is het nu mogelijk om een standaard taakomschrijving toe te voegen via de aangepaste HR-workflowinstellingen. De taakbeschrijving is ook beschikbaar als e-mailtoken: $$$Taskdescription$$$

Opgelost

Salaris output checker laadt niet correct

In enkele specifieke gevallen reageerde de Salaris output checker niet correct en bleef de gegevens verwerken zonder iets te laten zien. We hebben dit probleem opgelost.

Activeren nieuwe gebruiker lukt soms niet

Sommige e-mailservers of applicaties reageerden automatisch op de activeringsmail en verstoorden daarmee het activeringsproces. Nu kan alleen een gebruiker haar of zijn account activeren.

Sommige e-mailadressen onterecht als ongeldig beschouwd

Een e-mailadres met 2 lage streepjes (underscores) werd ten onrechte als ongeldig beschouwd. Dat is nu niet meer het geval.

Incorrecte foutmelding bij openen decaratieformulier

Als een bedrijf geen loonmodel voor onkostenvergoeding had ingesteld, dan leidde het openen van een declaratieformulier tot een incorrecte foutmelding: "Geen medewerkers". Nu informeert de foutmelding de gebruiker over het ontbrekende loonmodel.

Formulier Eerste werkdag toont bewerkingspictogrammen op verkeerde plek

Indien een medewerker wordt gevraagd om het formulier Eerste werkdag te in te vullen, dan is de eerste weergave een alleen-lezenpagina; op de tweede pagina kan de informatie worden bewerkt. Op de alleen-lezenpagina stonden ten onrechte enkele (niet werkende) bewerkingsicoontjes voor de identiteitsbewijzen, wat bij medewerkers tot verwarring leidde. We hebben de icoontjes dan ook verwijderd van de alleen-lezenpagina.

Opmerkingen