Update NL 06-06-2023

Zojuist is de update van 06-06-2023 afgerond.

 

Verbeterd

[Digitaal ondertekenen] Bewerk gegenereerd document

Deze verbetering geldt voor automatisch gegenereerde documenten. Wanneer de preview van het gegenereerde document niet naar wens is, kan je een stap terug om het document te downloaden. Vervolgens kan je aanpassingen doen en het document meteen weer uploaden als een .docx (of PDF).

[Digitaal ondertekenen]

De digitale ondertekening op een mobiele telefoon is verbeterd voor bepaalde apparaten, vooral de modellen met kleinere schermen. Ook zijn er tekstwijzigingen doorgevoerd om beter te kunnen worden aangepast aan de grootte.

Overzicht van medewerker documenten weer leesbaar

Met de invoering van de stamkaart werd het overzicht van de medewerkersdocumenten smaller, waardoor de inhoud onleesbaar werd. Om beter gebruik te maken van de ruimte op de pagina, hebben we de mappen structuur aan de linkerkant inklapbaar gemaakt.

Aanmaken medewerker login beschikbaar in manager login template

Het is nu mogelijk om als manager, logins aan te maken voor medewerkers. Hiermee is een wens van de community in vervulling gegaan: Wens

Verbeteringen Stamkaart

We hebben verschillende verbeteringen doorgevoerd aan de medewerker stamkaart:

  • Bij het zweven met de muis over een inactieve of actieve login was de weergave van de naamsectie niet juist. Dit is niet langer het geval.
  • De contractsectie had twee problemen die we hebben opgelost: Zonder een dienstverband gaf het een onbekende fout in plaats van de juiste suggestie. Bij het toevoegen van een dienstverband werd de contractsectie niet bijgewerkt.
  • Het fotopictogram is nu bewerkbaar vanuit de stempelkaart.

 

 

Opmerkingen