Update NL 14-06-2023

Zojuist is de update van 14-06-2023 afgerond.

Binnenkort beschikbaar

Tabblad Loonstroken verbeterd en uitgebreid

Tabblad Loonstroken op medewerkersniveau zal binnenkort behalve de interactieve loonstrook en eerdere loonstroken ook de proforma bevatten. Een nieuwe functionaliteit zal zijn dat je de loonstroken per run van een bepaalde periode allemaal in hetzelfde overzicht kunt zien. Tevens zal de navigatie verbeterd worden en kunnen zowel de werkgevers- als de medewerkersloonstrook vanaf dezelfde plek worden gedownload. Deze verbetering wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold naar alle omgevingen. 
Ontdek alvast via deze demo wat de nieuwe mogelijkheden zijn!

Dit vormt de eerste stap in het verbeteren van de navigatie in Nmbrs.

Opgeloste bugs

Gegevens formulier Eerste werkdag alleen toe te passen voor 2024

Enige gebruikers ondervonden bij het goedkeuren van een formulier Eerste werkdag het probleem dat ze het formulier alleen voor 2024 konden goedkeuren en toepassen. Dit is opgelost.

IBAN-validatie geeft foutmelding in formulier Eerste werkdag

Tot voor kort werd het IBAN dat ingegeven werd op het formulier Eerste werkdag gevalideerd op basis van het adres van de medewerker. Dit leverde een foutmelding op als de medewerker in een ander land woont dan waar de betreffende bank zich bevindt. We hebben dit opgelost door niet het land van het woonadres te gebruiken om de IBAN te valideren, maar het land dat is opgegeven in de Bankrekeninginstellingen op dashlet Personalia.

Opmerkingen