Update NL 28-06-2023

Zojuist is de update van 28-06-2023 afgerond.

Verbeterd

Marketplace

De Marketplace is nu beschikbaar voor alle logins gebaseerd op het template Administrator (met debiteurenbeheer). De toegang tot de Marketplace wordt geleidelijk uitgebreid naar andere logins van het type Accountant. Deze plek zal gebruikt worden om tools te bieden die voor accountants een toevoeging kunnen zijn.

Gedeeltelijk herstel met één klik uit verzuim verwijderen

Als blijkt dat een medewerker toch niet gedeeltelijk hersteld is, dan is het noodzakelijk om de corresponderende melding uit de verzuimcasus te verwijderen. Tot nu toe was er dan een extra handmatige actie nodig om de verzuimregistratie in de oorspronkelijke staat terug te brengen, vanwege de aanwezigheid van een einddatum in de vorige verzuimregel. Vanaf nu wordt de einddatum automatisch verwijderd als het gedeeltelijke herstel wordt verwijderd.

Wachtwoordbeleid

Na deze update zal ons wachtwoordbeleid als volgt aangepast zijn:

  • minimaal 8 tekens (in plaats van 15)
  • minimaal 1 hoofdletter
  • minimaal 1 kleine letter
  • minimaal 1 cijfer
  • minstens 1 speciaal teken

Aangezien het minimaal aantal vereiste tekens lager wordt is het niet nodig om het wachtwoord te wijzigen (tenzij aan een van de overige regels niet wordt voldaan).

Balansbudget: nieuwe grondslag

Om het Balansbudget (cao GGZ) goed te kunnen verwerken dient dit wel mee te tellen in de pensioengrondslag als ORT, maar niet in de gemiddelde ORT van de afgelopen X periodes. Daarom hebben we een nieuwe grondslag gecreëerd: ‘10107 | Balansbudget’. Bij gebruik van een looncode waaraan deze grondslag gekoppeld is wordt deze correct berekend voor het pensioen en niet meegenomen in de gemiddelde berekening. Deze grondslag wordt standaard gekoppeld aan een nieuwe looncode: ‘4608 | Balansbudget’.

Opmerkingen