Update NL 02-08-2023

Zojuist is de update van 02-08-2023 afgerond.

Binnenkort beschikbaar

SIVI 2022 beschikbaar voor Zorg van de Zaak

Gedurende de tweede helft van augustus, zullen we een nieuwe SIVI-standaard(2022) toevoegen voor alle klanten die gebruik maken van de verzuim integratie Zorg van de Zaak. De instelling zal terug te vinden zijn binnen de Arbodienst instellingen onder het kopje Verzuim. 

Het is belangrijk dat er een e-mailadres en/of telefoonnummer ingevuld wordt bij het verzuim contactpersoon, gezien dit een verplichte is voor SIVI 2022. We zullen automatisch de medewerker manager als contactpersoon versturen in de verzuimmelding, tenzij er een case manager toegevoegd is aan het verzuimdossier. Wanneer er voor een werknemer geen medewerker manager of case manager aanwezig is, dan zal er een waarschuwing getoond worden bij het aanmaken van een nieuwe verzuimdossier of tijdens het bijwerken van een bestaand dossier.

Verbeterd

Nieuwe runcontroles voor aflopende contracten

N.a.v. deze wens op onze Community hebben we twee nieuwe runcontroles toegevoegd, die waarschuwen als een medewerker een contract heeft dat afloopt in de huidige resp. de volgende periode.

Tabblad Loonstroken

Doordat we nu meer informatie tonen op tabblad Loonstroken, verschuift de loonstrook zelf meer naar beneden. Om dit te compenseren hebben we het kopje 'Alle loonstroken' en de melding m.b.t. een nog niet verwerkte TWK-correctie verwijderd.

Nieuwe broodkruimelbalk

Nu de stamkaart beschikbaar is kunnen we enkele dubbele opties verwijderen. Dit maakt de gebruikersinterface duidelijker en minder rommelig.

Opgelost

Zichtbaarheid proforma

De optie 'Zichtbaar medewerker' bij een proforma werkte niet, omdat de instellingen niet werden opgeslagen. We hebben dit opgelost.

Loonheffingskorting niet overgenomen bij toekomstige medewerker

Via de optie 'Transitie employee journey' op medewerkersniveau kun je het type medewerker van ‘Toekomstige medewerker’ in 'Loondienst' wijzigen . Als je hierbij de optie om de instellingen van de default medewerker te kiezen aanvinkte, dan werd de instelling voor de loonheffingskorting echter niet gekopieerd. Dat gebeurt nu wel.

Opmerkingen