Update NL 30-10-2023

Zojuist is de update van 30-10-2023 afgerond.

Verbeterd

Tab 'Manage apps' nu ook voor bedrijfslogins

Het tabblad 'Manage apps' in het gebruikersprofiel van je omgeving is nu ook beschikbaar voor bedrijfslogins. Gebruikers met een bedrijfslogin kunnen hiermee zien welke integraties ze hebben ingeschakeld en, indien nodig, ook de toegang ervan intrekken.

REST API

Call Get employees user accounts: we hebben dit endpoint verbeterd, zodat het nu beter presteert en ook grote omgevingen aankan.

Opgelost

Aangepast rooster niet opgeslagen

Het was niet mogelijk om een aangepast rooster op debiteur- of masterniveau op te slaan. Dit probleem speelde bij zowel het aanmaken van een nieuw rooster als het bijwerken van het huidige rooster.

EJU-opbouw niet in loonaangifte bij betaling vakantiegeld 'elke periode'

Indien bij een medewerker de uitbetalingsperiode van het vakantiegeld op 'elke periode' stond en tevens een eindejaarsuitkering (EJU, reservering 2) actief was, dan werd het opgebouwde bedrag van de eindejaarsuitkering niet opgenomen in rubriek <Opbavwb> van de loonaangifte. Dit probleem is met terugwerkende kracht vanaf 2022 opgelost.
Om dit te corrigeren dien je een TWK-run voor de medewerker te forceren en een gecorrigeerde loonaangifte in te dienen.

REST API

Call Update employee bank account: we hebben een probleem opgelost dat onze partners soms ondervonden tijdens het bijwerken van de bankrekening van een bestaande medewerker.

Uitdienst-wizard: oops-pagina bij (de)selecteren verstrekkingen

Het (de)selecteren van de verstrekkingen in de uitdienst-wizard kon resulteren in een Oops-pagina. Dat gebeurt nu niet meer.

Opmerkingen