Update NL 29-11-2023

Zojuist is de update van 29-11-2023 afgerond.

Verbeterd

Uploaden van medewerkersdocumenten

In deze Community-wens vroegen onze gebruikers om een in-app samenwerkingsoplossing, waarbij medewerkers documenten kunnen uploaden in Nmbrs en HR-managers/professionals de documenten kunnen goedkeuren voordat ze worden opgeslagen in het dossier van de medewerker.

Om dit te realiseren is een nieuw taaktype, 'Document aanvragen', toegevoegd aan de HR-workflows. Gebruikers kunnen de vereiste documenten, het type ervan en vooraf gedefinieerde mappen opgeven voor automatische indeling. Nadat de gevraagde documenten door de medewerker zijn geüpload, kunnen HR-managers/professionals een voorbeeld van de documenten bekijken (geen download nodig!), voordat ze worden goedgekeurd. Goedgekeurde documenten verschijnen vervolgens in de documentenmap van de medewerker.

In de loop van 30-11-2023 komt de nieuwe taak 'Document aanvragen' beschikbaar.

Opgelost

Op detailpagina Mijn taken ontbreekt kolom 'medewerker'

De kolom met betrekking tot workflows voor specifieke medewerkers was verdwenen van de detailpagina bij Mijn taken. Deze is weer toegevoegd.

Dashboard Verzuim toont 0 als verzuimpercentage en kosten

Het dashboard Verzuim toonde vaak 0 (nul) als verzuimpercentage en kosten, ook al waren de verzuimuren in die periode niet nul. Zowel het verzuimpercentage als de kosten zouden nu correct moeten worden berekend.

Opmerkingen