Global export (export van de gehele omgeving)

Voor Accountant

Binnen Nmbrs is het mogelijk om een export van de gehele omgeving te maken. U vindt deze optie op tabblad Instellingen, onder Tools:

 

 

Als je op "Global export" klikt kom je in onderstaand scherm:

 

002.png

 

Door op export te klikken zal het excel bestand worden aangemaakt. De Global Export bevat alleen de debiteuren en bedrijven die op 'zichtbaar' bij Instellingen-> Beheer-> Debiteur/Bedrijven staan. 

Wanneer er wordt gewerkt met debiteur-tags zal het export-bestand bestaan uit de debiteuren die zijn toegewezen aan de gebruiker (door middel van deze debiteur-tags) die de Global Export aanmaakt.

LET OP: Er kan maar één export tegelijk worden aangemaakt, daarnaast kan deze export lang duren (zeker bij grotere omgevingen). Dit kan oplopen tot een aantal uur. Geadviseerd wordt om tijdens af en toe te reloaden/refreshen. Het is niet mogelijk de global export te stoppen, op het moment dat deze is afgerond kun je de export verwijderen.

Als de export is afgerond ziet u onderstaan scherm:

003.png

 

Door op het "pijltje" te klikken kan het Excel bestand worden gedownload. Door op het kruisje te klikken kan u deze verwijderen.

Maximum: per Excel bestand worden maximaal 500 debiteuren getoond, bij meer dan 500 debiteuren worden meerdere Excel bestanden aangemaakt, steeds met een maximum van 500 debiteuren. Deze bestanden worden ingepakt in een ZIP bestand.

 

Global Exports langer dan een dag

Als een Global Export niet is afgerond op een dag, wordt deze 's avonds op de achtergrond afgesloten. 
Wanneer je dan 24 uur na de eerste poging wederom op Export klikt, wordt de vorige taak afgesloten en direct een nieuwe Global Export gemaakt. 

 
Let op:
Het kan zijn dat je onder tools de Global Export niet ziet staan, dit kan komen doordat je deze rechten niet hebt in je template, of doordat het dashlet Global Export niet op schrijven staat.

Voor meer informatie over het aanmaken/aanpassen van templates, klik hier

Global_Export_Schrijven.jpg

Voor Business

Ga naar Import/Export Geavanceerd via de instellingen in de zwarte balk om een export van de gehele omgeving te maken. 

Klik op Export, vink de gewenste gegevens aan en klik nogmaals op Export. Wacht tot het bestand is gegenereerd. Het is niet mogelijk de global export te stoppen, op het moment dat deze is afgerond kun je de export verwijderen.

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk