Bedrijfslogo loonstrook

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een bedrijfslogo op de loonstrook kan toevoegen.

Logo toevoegen

Ga op bedrijfsniveau naar Instellingen en onder Tools naar Documenten Bedrijf.

Klik op BedrijfDocument toevoegen, selecteer bij Document type Bedrijfslogo.
Sleep hier je bestand naartoe of upload het via bladeren. Gebruik alleen JPEG of PNG formaat.
We adviseren gebruik te maken van kleine afbeeldingen omdat hoogte en breedte automatisch worden toegepast zodat de afbeelding in verhouding blijft.
Klik op Opslaan.

Let op: Het logo dient een RGB kleurcodering te hebben. Kleurcodering CMYK werkt niet voor de weergave van het bedrijfslogo op de loonstrook. Hoe je dit zelf makkelijk kan doen (als je alleen een CMYK logo hebt) is door het logo te openen in Paint en dan op te slaan. Dan pakt hij vanzelf RGB kleuren.

Het logo is nu toegevoegd en zichtbaar wanneer de loonstroken worden gedownload.

Logo verwijderen

Wanneer er nog een ouder bedrijfslogo staat, dien je deze te verwijderen.

Je kunt het logo verwijderen bij dashlet Documenten Bedrijf. Klik hiervoor op het documenten logo of ga naar bedrijfsinstellingen en klik op Documenten Bedrijf onder Tools. Klik op het kruisje om het logo te verwijderen.