(Email) signaal wordt in de verkeerde taal weergegeven

Als een template, email of signaal in de verkeerde taal wordt weergegeven in het dashlet 'Verzonden signalen' bekijk dan dit artikel voor de oorzaak, hoe je deze kan achterhalen en oplossen.  

  1. Verzonden signalen dashlet wordt bekeken

 

1. Verzonden signalen dashlet wordt bekeken

Oorzaak
De signalen zoals in het verzonden signalen dashlet te zien zijn worden vertaald naar de taal welke is ingesteld bij degene die het dashlet bekijkt.
Wanneer de accountant Nederlands als taal heeft voor het eigen gebruikersaccount, zullen de signalen in het dashlet 'Verzonden signalen' ook in het Nederlands worden weergegeven. Mocht een medewerker (die het signaal ontvangt) bij het eigen account Engels als taal hebben ingesteld, dan zal het signaal door de medewerker in het Engels ontvangen worden (ook als is in het 'Verzonden signalen' dashlet deze is het Nederlands zichtbaar). 
Bekijk voor meer informatie en uitzonderingen het volgende kennisbank artikel:

Achterhalen
Wanneer de taalinstellingen goed staan kan dit probleem worden geverifieerd door een printscreen van de gebruiker op te vragen waar het signaal in staat. 

Oplossing
Bekijk niet het verzonden signalen dashlet wanneer er vermoeden is dat het (email)signaal in de verkeerde taal wordt verzonden maar het signaal, de email van de gebruiker zelf. 

Opmerkingen