Update NL 05-01-2023

Zojuist is de update van 05-01-2023 afgerond.

Verbeteringen

Nieuw formulier Eerste werkdag

We hebben het formulier Eerste werkdag verbeterd: het isnugeoptimaliseerd voor gebruik op alle apparaten in een webbrowser. Daarnaast worden nu alleen nog invoervelden rood gemarkeerd die verplicht zijn en waarbij de invoer (nog) ontbreekt.

Dit vormde een laatste, belangrijke stap om het formulier Eerste werkdag, inclusief het ondertekenen van de Loonheffingskorting, ook volledig op een mobiele telefoon te kunnen gebruiken.

Overzicht Herziening lage WW-premie: filter jonge medewerker

Op master-, debiteur- en bedrijfsniveau hebben we de mogelijkheid toegevoegd om jonge medewerkers (20 jaar of jonger) eruit te filteren. Dit maakt het eenvoudiger om de medewerkers te vinden die een herziening nodig hebben.

Reiskosten: waarde 'o.b.v. kantoordagen medewerker' ook € 0,21

De reiskostenbetalingsoptie 'op basis van kantoordagen medewerker' hanteerde voor 2023 nog een waarde van € 0,19 per km, terwijl deze voor de andere reiskostenopties al was gewijzigd naar € 0,21. Nu rekent ook optie 'op basis van kantoordagen medewerker' vanaf 2023 met € 0,21 per km.

Gebruikersinterface dashlets Reserveringen en Brancheregelingen

We zijn voortdurend bezig om de gebruikersinterface te verbeteren, door deze consistenter te maken en te baseren op de nieuwste technologieën. Deze week hebben we het ontwerp van de overzichtspagina voor dashlets Reserveringen en Brancheregelingen op medewerkersniveau verbeterd. Er zijn geen functionele wijzigingen doorgevoerd.

Opmerkingen