Foutmeldingen: Exact Globe

In onderstaand artikel staan verschillende foutmeldingen (met oorzaak en oplossing) beschreven die kunnen verschijnen wanneer de journaalpost in Exact Globe wordt ingelezen:

Foutmeldingen

Melding Financiële boeking - Niet gevonden: Kopregel
Oorzaak Bij het downloaden en openen van de Exact Globe CSV export, kan het voorkomen dat het bestandformaat of de opmaak van het CSV bestand wordt aangepast.
Oplossing Lees het bestand na het downloaden direct in Exact Globe in zonder het bestand vooraf te openen.
Melding Regel 'X': Verplicht: Debiteur/Crediteur [Tabel: amutas], Mag niet leeg zijn.
Oorzaak Binnen Exact Globe is aangegeven dat de journaalposten gekenmerkt zijn als 'Crediteuren'.
Oplossing Geef binnen Exact Globe aan dat de journaalpost niet als crediteuren worden gekenmerkt, maar als 'betalingen onderweg'.