Medewerker kopiëren

Binnen Nmbrs kun je een medewerker via een wizard kopiëren. Deze wizard vind je op bedrijf- en medewerkersniveau onder "Acties":

1. Klik op het blauwe vlak "Acties"
  2. Selecteer Medewerker kopiëren.

Vervolgens kun je een bestaande medewerker selecteren, klik vervolgens op "Next":

De gegevens van de geselecteerde medewerker zullen weergegeven worden in de wizard:

Doorloop de wizard en pas zo nodig de gegevens aan.

Let op: Er zijn situaties waarin deze medewerker en de originele beiden in de administratie voorkomen (iemand bereikt de pensioengerechtigde leeftijd bijvoorbeeld), in dit geval zul je de "nieuwe" medewerkers een ander volgnummer inkomstenverhouding moeten meegeven. Dit kun je (nadat de nieuwe medewerker is aangemaakt) aanpassen bij het contract van de medewerker.

Hoe je het volgnummer kan aanpassen: Volgnummer inkomstenverhouding wijzigen / aanpassen