Medewerker kopiëren

Binnen Nmbrs kun je een medewerker via een wizard kopiëren. Deze wizard vind je op bedrijf- en medewerkersniveau onder "Acties":

1. Klik op het blauwe vlak "Acties"
  2. Selecteer Medewerker kopiëren.

Vervolgens kun je een bestaande medewerker selecteren, klik vervolgens op "Next":

De gegevens van de geselecteerde medewerker zullen weergegeven worden in de wizard:

Doorloop de wizard en pas zo nodig de gegevens aan.

Let op: Wanneer je een medewerker kopieert die in het voorgaande jaar uit dienst is gemeld en niet mee is gegaan in de jaarwissel, zal de aard arbeidsverhouding niet mee komen. Dit dien je handmatig aan te passen in de SVW instellingen van de gekopieerde medewerker, in het huidige jaar.