Verstrekkingen en nieuwe items toevoegen

In Nmbrs® kan je verstrekkingen van het personeel bijhouden, zoals sleutels, laptops, telefoons, e.d. Je kunt ook aangeven of deze verstrekkingen bij uitdiensttreding weer moeten worden ingeleverd.

Verstrekkingen in Accountants omgevingen

Indien het een accountants omgeving betreft, volg je deze stappen om naar het dashlet 'Verstrekkingen' toe te gaan:

1. Ga naar Explorer.
2. Ga naar het debiteur niveau.
3. Klik op 'Verstrekkingen' onder het kopje 'Verstrekkingen'.

Verstrekkingen in Business omgevingen

Indien het een business omgeving betreft, volg je deze stappen om naar het dashlet 'Verstrekkingen' toe te gaan:

1. Ga naar Instellingen via het menu aan de linker kant.
2. Klik op 'Verstrekkingen' onder het kopje 'Verstrekkingen'.

Items toevoegen

Klik op 'Nieuw Item toevoegen'.

1. Selecteer het type verstrekking, het is ook mogelijk om een eigen type aanmaken door op het plusje te klikken.
2. Vul de rest van de gegevens in: Item nummer, Omschrijving, Waarde en eventueel een bijdrage van de werknemer.
3. Klik op Opslaan.

Medewerkersniveau

1. Klik op de medewerker bij wie je een verstrekking wilt toevoegen.
2. Klik op het tabblad instellingen en kies voor 'Verstrekkingen' onder HR.

Nieuw item toevoegen

Wanneer de gewenste items al zijn toegevoegd op debiteur niveau, hoeven deze niet nogmaals te worden toegevoegd bij de medewerker en kan je deze stap overslaan.

LET OP: Enkel logins welke rechten hebben op debiteur niveau kunnen nieuwe items toevoegen. Klant logins hebben hier niet voldoende rechten voor.

Verstrekking toevoegen

1. Selecteer het type verstrekking, je kunt ook een eigen type aanmaken door op het plusje te klikken.
2. Vul de rest van de gegevens in: Item nummer, Omschrijving, Waarde en eventueel Bijdrage werknemer.
3. Klik op Opslaan.

Nieuwe verstrekking toevoegen

Klik op 'Nieuwe verstrekking' toevoegen.

Toevoegen aan medewerker

Selecteer het type en het bijbehorende item. Geef eventueel de aanvraag- en verstrekkingsdatum in. Selecteer de status van de verstrekking en kies voor een innamedatum of vink de optie "Inname bij uitdienst" aan.

Klik op Opslaan.

De verstrekking is nu opgeslagen bij de medewerker.