Voorlopige salaristabel toepassen

Nmbrs bevat, naast salaristabellen die algemeen verbindend zijn verklaard (AVV), ook "voorlopige" salaristabellen. Dit zijn principeakkoorden die nog niet algemeen verbindend zijn verklaard, maar wel zijn aangemeld bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

De toevoeging "(Voorlopig)" geeft aan dat een salaristabel slechts een principeakkoord betreft:

Standaard worden alleen de AVV-versies toegepast. Indien je een voorlopige versie wilt gebruiken dan kun je dit op bedrijfsniveau aangeven. Selecteer een bedrijf en klik op de menu-knop rechtsboven in het scherm. Ga vervolgens naar 'Salaris Instellingen' in de categorie Salaris Instellingen.

Wanneer je op Salaristabel klikt opent het volgende scherm:

Als je "Niet AVV versies toepassen" aanvinkt wordt de voorlopige salaristabel toegepast.