Converteren vanuit Exact Online

Vanuit Exact zijn er drie mogelijkheden om data te converteren naar Nmbrs®:

• Er is een converter beschikbaar om van Exact naar Nmbrs te converteren, neem hiervoor contact op met startup@nmbrs.nl of +31(0)85 - 888 9961.

• Per bedrijf via de Loonaangifte XML Converter een importsheet aanmaken door een loonaangifte XML te uploaden in de Converter. Daarna importeer je de importsheet in Nmbrs® en wordt een debiteur, bedrijf en de medewerkers aangemaakt. Voor meer informatie: Loonaangifte XML Converter Deze importsheets kun je nog verrijken met gegevens die via een (lastig leesbaar) XML formaat uit Exact Online zijn te exporteren.
  • Per bedrijf een handmatige export naar Excel maken. Vervolgens dien je deze gegevens te kopiëren naar het standaard Nmbrs® importsheet (template te downloaden op elk niveau in Nmbrs®), dit gaat niet één op één helaas vanwege de verschillende indelingen van de bestanden. De conversie is het snelst aan te vliegen door alle gegevens van de bedrijven naar de Nmbrs® importsheet te kopiëren, en vervolgens in dit bestand te verrijken. Een import per bedrijf is tijdrovend en u moet elke keer opnieuw de sheet verrijken.