Converteren vanuit Unit4

Vanuit Unit4 zijn er vier mogelijkheden om data te converteren naar Visma Nmbrs:

  • Via de Unit4 Converter kun je debiteuren, bedrijven en medewerkers importeren. De database vanuit Unit4 wordt omgezet naar een Visma Nmbrs importsheet. Voor meer informatie: Unit4 Converter Het is dan wel nodig om toegang te hebben tot je database, andere optie is om een back-up van de database op te vragen bij Unit4.
  • Per bedrijf via de Loonaangifte XML Converter een importsheet aanmaken door een loonaangifte XML te uploaden in de Converter. Daarna importeer je de importsheet in Visma Nmbrs en wordt een debiteur, bedrijf en de medewerkers aangemaakt. Voor meer informatie: Loonaangifte XML Converter
  • Per bedrijf een handmatige export naar Excel maken. Vervolgens dien je deze gegevens te kopiëren naar het standaard Visma Nmbrs importsheet (template te downloaden op elk niveau in Visma Nmbrs), dit gaat niet één op één helaas vanwege de verschillende indelingen van de bestanden. De conversie is het snelst aan te vliegen door alle gegevens van de bedrijven naar de Visma Nmbrs importsheet te kopiëren, zodat je vervolgens dit bestand verder kan aanvullen. Houdt er rekening mee dat een import per bedrijf tijdrovend is.

Opmerkingen