Converteren vanuit Loket.nl

Vanuit Loket.nl zijn er twee mogelijkheden om data te converteren naar Nmbrs®:

• Per bedrijf via de Loonaangifte XML Converter een importsheet aanmaken door een loonaangifte XML te uploaden in de Converter. Daarna importeer je de importsheet in Nmbrs® en wordt een debiteur, bedrijf en de medewerkers aangemaakt. Voor meer informatie: Loonaangifte XML Converter
  • Vraag een volledige DBF-bestandsexport op bij Loket.nl en converteer deze naar onze importsheet, via verticaal zoeken en knippen/plakken.
  • Per bedrijf een handmatige export naar Excel maken. Vervolgens dien je deze gegevens te kopiëren naar het standaard Nmbrs® importsheet (template te downloaden op elk niveau in Nmbrs®), dit gaat niet één op één helaas vanwege de verschillende indelingen van de bestanden. De conversie is het snelst aan te vliegen door alle gegevens van de bedrijven naar de Nmbrs® importsheet te kopiëren, en vervolgens in dit bestand te verrijken. Een import per bedrijf is tijdrovend en u moet elke keer opnieuw de sheet verrijken.

Het is in het algemeen niet mogelijk om vanuit Loket.nl bestanden te creëren die meerdere gegevens van verschillende klanten bevatten.