Converteren vanuit Loket.nl

Vanuit Loket.nl zijn er drie mogelijkheden om data te converteren naar Visma Nmbrs:

  • Per bedrijf via de Loonaangifte XML Converter een importsheet aanmaken door een loonaangifte XML te uploaden in de Converter. Daarna importeer je de importsheet in Visma Nmbrs en wordt een debiteur, bedrijf en de medewerkers aangemaakt. Voor meer informatie: Loonaangifte XML Converter
  • Vraag een volledige DBF-bestandsexport op bij Loket.nl en converteer deze naar onze importsheet, via verticaal zoeken en knippen/plakken.
  • Per bedrijf een handmatige export naar Excel maken. Vervolgens dien je deze gegevens te kopiëren naar het standaard Visma Nmbrs importsheet (template te downloaden op elk niveau in Visma Nmbrs), dit gaat niet één op één helaas vanwege de verschillende indelingen van de bestanden. De conversie is het snelst aan te vliegen door alle gegevens van de bedrijven naar de Visma Nmbrs importsheet te kopiëren, zodat je vervolgens dit bestand verder kan aanvullen. Houdt er rekening mee dat een import per bedrijf tijdrovend is.

Het is in het algemeen niet mogelijk om vanuit Loket.nl bestanden te creëren die meerdere gegevens van verschillende klanten bevatten.

Opmerkingen