Converteren vanuit overige applicaties

Vanuit overige applicaties zijn er twee mogelijkheden om data te converteren naar Nmbrs®.

• Per bedrijf via de Loonaangifte XML Converter een importsheet aanmaken door een loonaangifte XML te uploaden in de Converter. Daarna importeer je de importsheet in Nmbrs® en worden een debiteur, bedrijf en de medewerkers aangemaakt. Voor meer informatie: Loonaangifte XML Converter
  • Per bedrijf een handmatige export naar Excel maken. Vervolgens dien je deze gegevens te kopiëren naar de standaard Nmbrs® importsheet (template te downloaden op elk niveau in Nmbrs®); dit gaat helaas niet één op één vanwege de verschillende indelingen van de bestanden. De conversie is het snelst te realiseren door alle gegevens van de bedrijven naar de Nmbrs® importsheet te kopiëren en vervolgens in dit bestand te verrijken. Een import per bedrijf is tijdrovend: de sheet dient elke keer opnieuw verrijkt te worden.