Aanmaken van managers

Je kunt per debiteur aangeven welke managers er zijn, deze managers kun je vervolgens toepassen bij de werknemer als medewerker manager of als afdeling manager.

De volgende onderdelen worden in dit artikel behandeld:

  1. Manager aanmaken
  2. Manager verwijderen

Voor meer informatie over de afdelingen, klik hier.

Manager aanmaken

Klanten met een business omgeving beschikken niet over een debiteurenlaag. In dit geval kun je de managers aanmaken op het hoogste niveau. Ga hiervoor naar Instellingen -> HR Instellingen -> Managers.

Klanten die beschikken over een accountant omgeving kunnen via debiteurniveau in het Managers dashlet komen. Selecteer een debiteur en ga vervolgens via de instellingen naar Managers onder Informatie.

Klik op manager toevoegen en geef de gegevens in van de manager.De optie 'medewerker' is niet verplicht, wanneer de manager niet in dienst is bij het bedrijf kun je dit leeg laten. Wanneer de manager wel in dienst is kun deze hier selecteren, de gegevens zullen dan automatisch worden gevuld.

Klik op opslaan. De manager kan nu worden geselecteerd in het dienstverband dashlet bij de werknemer of als afdeling manager worden toegevoegd. Voor meer informatie over het toevoegen van managers aan een afdeling klik hier.

 

Manager verwijderen

Indien de manager helemaal verwijderd dient te worden kan dit op debiteurniveau bij het dashlet personeel. Het is alleen mogelijk een manager te verwijderen die niet meer is gekoppeld aan een medewerker, afdeling en/of verzuimmelding. 

mceclip2.png

Opmerkingen