Betaling loonaangifte via iDeal

De loonaangifte kan, tot een maximum van €50.000, betaald worden via iDeal. Indien het te betalen bedrag van een loonaangifte hoger is dan €50.000 wordt de melding getoond dat deze functionaliteit niet beschikbaar is.

Loonaangifte betalen via iDeal

In het dashlet Loonaangifte kan ervoor gekozen worden om de loonaangifte direct na verzenden via iDeal te betalen. Iedere gebruiker met rechten om de aangifte te verzenden heeft ook rechten om via iDeal te betalen. Deze optie ziet er als volgt uit (en zal groen kleuren zodra de betaling is voltooid):

iDeal_teken_grijs.png

Zodra je kiest voor de optie om te betalen via iDeal word je doorverwezen naar de site van de belastingdienst, om de daadwerkelijke betaling te voltooien. 

mceclip0.png

Loonaangifte markeren als betaald

Indien je de loonaangifte op een andere manier betaald hebt, bijvoorbeeld via het SEPA-bestand, dan kan de aangifte gemarkeerd worden als betaald. Op deze manier kan gemakkelijk worden bijgehouden welke aangiftes reeds betaald zijn. Na betaling van de loonaangifte via iDeal kleurt het icoon automatisch groen:

iDeal_teken_groen.png

Beschikbaarheid bij gebruik Nmbrs Pay

De Nmbrs Pay functionaliteit en het dashet Loonaangifte zijn gekoppeld, wat resulteert in een efficiënter en overzichtelijker gebruik van de twee functionaliteiten. Klanten die gebruikmaken van Nmbrs Pay volgen automatisch de Nmbrs Pay-logica voor de betaling van de loonaangifte en zien de iDEAL-optie niet. Voor wie geen gebruik maakt van Nmbrs Pay is de iDEAL-optie daarentegen wel beschikbaar.

Opmerkingen