Betaling loonaangifte via iDeal

De loonaangifte kan betaald worden middels iDeal tot een maximum van €50.000. Wanneer het te betalen bedrag van een loonaangifte hoger is dan €50.000, zal een melding getoond worden dat deze functionaliteit niet beschikbaar is.

Loonaangifte betalen via iDeal

In het dashlet Loonaangifte kan gekozen worden om de loonaangifte direct via iDeal te betalen zodra deze verzonden is. Iedere gebruiker met rechten tot verzending van de aangifte, heeft ook rechten om de betaling via iDeal uit te voeren. Deze optie ziet er als volgt uit en zal groen kleuren zodra de betaling is voltooid.

iDeal_teken_grijs.png

Zodra je kiest voor de optie om te betalen via iDeal wordt je doorverwezen naar de site van de belastingdienst om de daadwerkelijke betaling te voltooien. 

mceclip0.png

Loonaangifte markeren als betaald

Indien je de loonaangifte op een andere manier betaald heb, bijvoorbeeld via het SEPA bestand, kun de aangifte gemarkeerd worden als betaald. Op deze manier kan gemakkelijk worden bijgehouden welke aangiftes reeds betaald zijn. Wanneer de loonaangifte via iDeal betaald is, kleurt het icoon automatisch groen!

iDeal_teken_groen.png

Opmerkingen