Bedrijfsdocumentviewer gebruiker aanmaken

Met de bedrijfsdocumentviewer kan je gebruikers toegang geven tot de salarisdocumenten en de loonaangiftes. Je kan er ook voor kiezen om de gebruiker zelf de loonaangiftes te laten verzenden. Op deze pagina kan je lezen hoe de bedrijfsdocumentviewer kan worden aangemaakt. Wil je de template of rechten van een gebruiker aanpassen? Ga dan naar de informatie over het aanmaken van de bedrijfsdocumentviewer template.

Bedrijfsdocumentviewer aanmaken voor accountants

Screenshot_66.png

Op het debiteurniveau in tabblad Explorer kan een nieuwe bedrijfsdocumentviewer worden aangemaakt, dit kan bij 'klant login'.

Bedrijfsdocumentviewer voor klanten

Screenshot_63.png

Indien je geen toegang hebt tot het debiteurniveau, dan ga je naar tabblad Instellingen. Hier kan je onder 'logins' de bedrijfsdocumentviewer aanmaken.

Nieuw account toevoegen

Screenshot_62.png

Linksboven klik je op de knop Nieuw account om de gebruiker aan te maken.

Screenshot_65.png

Hier kan je de gegevens van de gebruiker invoeren. U kiest hier ook voor een template. Hier kan je de template user Business Documentviewer voor selecteren. Je kan natuurlijk ook een eigen template aanmaken voor de documentviewer. Hoe u dit kunt doen vindt u op deze pagina.

Filters en account activeren

Screenshot_68.png

Bij de gebruiker dienen twee acties uitgevoerd te worden:

1. Een bedrijvenfilter toevoegen.

2. Een e-mail verzenden voor het activeren van de gebruiker.

Screenshot_69.png

Je kan bij de bedrijvenfilter kiezen om alle bedrijven te laten zien onder een debiteur of om slechts een aantal bedrijven te laten zien.

Opmerkingen