Bedrijfsdocumentviewer gebruiker aanmaken

Met de bedrijfsdocumentviewer kunt u gebruikers toegang geven tot de salarisdocumenten en de loonaangiftes. U kunt er ook voor kiezen om de gebruiker zelf de loonaangiftes te laten verzenden. Op deze pagina kunt u lezen hoe u een bedrijfsdocumentviewer aanmaakt. Wilt u de template of rechten van een gebruiker aanpassen? Ga dan naar de informatie over het aanmaken van de bedrijfsdocumentviewer template.

Bedrijfsdocumentviewer aanmaken voor accountants

Op het debiteurniveau in tabblad Explorer maakt u een nieuwe bedrijfsdocumentviewer aan. Dit doet u onder Klant login.

Bedrijfsdocumentviewer voor klanten

Indien u geen toegang heeft tot het debiteurniveau, gaat u naar tabblad Instellingen. Hier kunt u onder Klant login de bedrijfsdocumentviewer aanmaken.

Nieuwe account

Linksboven klikt u op de knop Nieuwe account om de gebruiker aan te maken.

Gebruiker toevoegen

Hier kunt u de gegevens van de gebruiker invoeren. U kiest hier ook voor een template. Hier kunt u de template user Documentviewer voor selecteren. U kunt natuurlijk ook een eigen template aanmaken voor de documentviewer. Hoe u dit kunt doen vindt u op deze pagina.

Filters en verzenden

Bij de gebruiker dient u twee acties uit te voeren:

1. Een bedrijvenfilter toevoegen.

2. Een e-mail verzenden voor het activeren van de gebruiker.

Bedrijven filter

U kunt bij de bedrijvenfilter kiezen om alle bedrijven te laten zien onder een debiteur of om slechts een aantal bedrijven te laten zien.