Nmbrs® Mobile

Deze categorie geeft informatie over Nmbrs® ESS; de mobiele versie van de Medewerker Login (ESS).

De meest recente versie van de mobiele applicatie is versie 2.2.5 voor android en versie 2.2.7 voor iOS.

Nmbrs® ESS

Nmbrs® ESS is de mobiele versie van de Medewerker login. Met deze app heeft de medewerker altijd en overal inzicht in zijn of haar persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van de HR-processen. Je kunt de app alleen gebruiken wanneer je een internetverbinding hebt.

In onderstaande video wordt laten zien hoe de Mobiele App er voor medewerkers uitziet:

Nmbrs® ESS gegevens

In de mobiele app zijn de volgende gegevens te benaderen:

De bovenstaande functionaliteiten kunnen optioneel aan de medewerkers ter beschikking worden gesteld. De applicatie is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android en iPhone. De medewerker kan niet van profiel wisselen met de mobiele applicatie.