Einddatum meegeven aan salaristabellen

Let op: Deze functionaliteit is medio september 2018 opgeleverd. 'Oude' salaristabellen of salaristabellen die weinig worden gebruikt zullen wij dan ook per deze periode archiveren en niet in voorgaande jaren omdat dit tot vele runcontrole meldingen kan leiden. Ook zullen verschillende uurtabellen niet meer worden onderhouden omdat je voor het uurloon een andere berekening kan hanteren. Zie dit artikel.

Het is mogelijk om salaristabellen een einddatum mee te geven zodat deze worden gearchiveerd. Gearchiveerde tabellen worden niet meer door Nmbrs ondersteund. Als je op de salaristabel klikt kan je hier de eind periode vullen. Zie onderstaande:

 

Als de salaristabel een eind periode heeft van bijvoorbeeld 2018-9 en de huidige periode volgens de kalender is 2018-10 dan zal deze tabel worden gearchiveerd. De archiveerde tabel kan je terugvinden door achter het kopje salaristabellen 'Actief' te veranderen naar 'Gearchiveerd'.

Als je een medewerker hebt die nog gebruik maakt van een salaristabel die is gearchiveerd komt er een bericht naar voren in de run controle voor deze medewerker. Je zal dan een andere tabel moeten selecteren of handmatig een salaris voor deze medewerker kunnen invullen. 

Daarnaast is het voor medewerkers ook niet mogelijk om een salaristabel te kiezen die niet meer actief is. 

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk